Hai Semua :)

Hai Semua :)

31 March 2010

Kesihatan Tak Menentu :(

Salam semua kawan-kawan...korang apa kabaw...xpecly kat Miera yg tocer aku suh update blog..hahaha..bkn apa,memg malas sgt nk citer dlm ni..kang klu citer xcukup page lak :)..Mesti korang tahu kan..aku skrg dah hamil lebih kurang 3 bulan lebih sikit :).Alhamdulilah la,aku xder alahan yg terlampau..Cuma selera makan aku ni pelik skit.aku xbape masuk ler klu mkn nasi..xtahu ler kenapa :(...tu yg kerap sgt lapar!aku sendr binggung apa nk mkn..huhu.ari tu mkn kat luar,mcm spageti..mee...kuew teow...leh la masuk.bkn memilih,tp memg nasi xleh mkn...baru masuk bape suap dah xselera :(. Badan skrg pun kerap sgt letih...kepala pening2..ntah la,mcm2 rasa.tp aku larat lagi.Kira beruntung la aku dr mak buyung lain yg teruk alahannya kan.Aku dah mula letih nk nulis ni...xder idea sebenarnya..sori la ye..gbr pun xder nk tepek tuk story kali ni..huhuuhu...korang terima jela seadanya luahan ati aku ni :) ahaks..jgn marah!!!

2 comments:

  1. ni lg sorg..
    nak kene aku azankan kat tinge br nak hapdet.. cis

    ReplyDelete